پنج شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶
  • #
  • #
بدون دیدگاه | کد خبر: 160921 |
۱۶ / ۰۳ / ۱۳۹۶ | |

مغردانه هایی که باعث افزایش طول عمر می شوند

مغردانه هایی که باعث افزایش طول عمر می شوند به شما برترین مغزدانه هایي را معرفی خواهیم کرد که می توانند شما را جوان نگه دارند و از روند پیر شدن بدن پیشگیری نمایند. حتی بادام زمینی هاي کوچک نیز می توانیدسلامت قلب شما را بهبود ببخشد و چند سال به عمرتان اضافه کند.   در نخستین […]

مجله اینترنتی ایران استایل

مغردانه هایی که باعث افزایش طول عمر می شوند

به شما برترین مغزدانه هایي را معرفی خواهیم کرد که می توانند شما را جوان نگه دارند و از روند پیر شدن بدن پیشگیری نمایند. حتی بادام زمینی هاي کوچک نیز می توانیدسلامت قلب شما را بهبود ببخشد و چند سال به عمرتان اضافه کند.

 

در نخستین مطالعه از این نوع مطالعات خوردن مغزها از جمله بادام زمینی با نرخ مرگ و میر کمتر در همه ي گروه‌هاي قومی حتی افرادی که شرایط متابولیکی خاصی مثل مرض چاقی یا دیابت مصرف سیگار یا الکل داشتند، مرتبط نشان داده شد.در مطالعه‌ای گسترده برنامه‌ي خوراکی امریکایی‌هاي کم درآمد، افرادی از جنوب شرق آسیا و چینی‌هايشانگهای مورد بررسی قرار گرفت.

 

در همه ي گروه‌ها از جمله سیاه پوستان، سفید پوستان و آسیایی‌ها، خوردن مغزها با طول عمرشان مرتبط بود. شرکت‌کنندگان در تحقیق نیازی به خوردن مغزها‌ي گران قیمت برای افزایش طول عمر نداشتند البته بادام زمینی و کره بادام زمینی در زمره‌ي انواع مغزهای گران قیمت به شمار میروند.

 

در طول ۵ سال مطالعه‌ي گسترده بر روی بیش از ۲۰۰۰۰ نفر، احتمال مرگ و میر ناشی از مریضی‌هاي قلبی و سکته‌ي مغزی تا ۲۰٪ در بین افرادی که هرروز مقدار اندکی از مغزها یا بادام زمینی در رژیمشان گنجانده شده بود، در مقایسه با افرادی که هیچ مغزی مصرف نمی‌ کردند، کم‌تر دیدن شد.

 

نتایج مطالعه، توسط محققان دانشگاه وندر بیلت در ناشویل تنسی موسسه سرطانشانگ هاي در چین و دانشکده پزشکی هاروارد انجام شد و نتایج در مجله‌ي طب داخلی JAMAA منتشر شد.دست‌اندرکاران مطالعه می‌ نویسند: مصرف مغزها، به‌ویژه بادام زمینی با دقت به قیمت‌شان می‌ تواند در مقایسه با ارزش سلامت قلب و عروق کاملا مقرون به صرفه باشد.

 

آن‌‌ها ارتباط علی معلولی مستقیمی بین خوردن مغزها و طول عمر پیدا نکردند، تنها به وابستگی جزئی یافتند.پزشک جان، متخصص قلب و عروق و مدیر Heart Rhythm Services در مرکز بین‌المللی پزشکی در موری یوتا، میگوید: پیام کلیدی این هست که مغزها به طرزی باور نکردنی‌ متضمن سلامت قلب میباشند و به افراد مجوز عمری طولانی‌تر و زندگی پربارتری را می‌بخشد.

 

وی شخصا به بیمارانش توصیه میکند که حداقل در یکی از وعده‌هاي هرروز خود مصرف مغزها یا دانه‌ها را بگنجانند .پزشک دی میگوید: مغزها عموما حاوی فیبر میباشند که به کم کردن کلسترول زیان آور کمک کند، ویتامین Eکافی را فراهم سازی کرده، و با نوعی اسید آمینه موجود در خود عروق خونی شما را سالم نگه می‌دارند و مانع از تجمع پلاک‌ها میشوند. اگر بتوانید عروق خونی خود را سالم نگه دارید، احتمالا کمتر متحمل رنج مریضی‌هاي مزمن خواهید شد.

 

در بررسی‌هاي انجام شده درمورد‌ي سلامت قلب صدساله‌هاي چین در دهکده‌ای موسوم طول عمر، شهر باما در استان Guangxi، پزشک دی دیدن کرد که مغزها و بادام زمینی به طور معمول در آنجا خورده می‌شوند. به گفته‌ي او چینی‌ها همه ي وقت از مغزها به‌ عنوان میان وعده یا بخشی از غذا هاي خود بهره‌ میبرند. با رشد آگاهی از فواید سلامتی مغزها،

 

مصرف مغزها در سال‌هاي جدید در چین رشد فزاینده‌ای داشته. آن‌ها به گردو، بادام هندی، فندق، مغز دانه کاج و بادام زمینی علاقمند میباشند.بانی تاب، مطلب نویس تغذیه در Everyday Health و نویسنده‌ي Read It Before You Eat It مینویسد: روی آوردن به منابع پروتئین گیاهی مثل مغزها با برنامه‌‌‌هایي توصیه شده به امریکایی‌ها تطابق دارد. راهنمایی‌ها درمورد خوردن کمتر گوشت و مصرف اکثر منابع گیاهی می‌باشد.

 

چرا مغزها اینقدر خوب میباشند

مارن نامکونگ متخصص تغذیه، که مدیر تغذیه و تناسب اندام Everyday Health می‌باشد، میگوید: روغن مغزها حاوی چربیهای اشباع نشده‌ هست که آن ها را نسبت به چربی اشباع‌شده به گزینه‌هاي سالم‌تری بدل میکند. اضافه بر این چربی هاي سالم، گردو و بادام زمینی حاوی مقادیر فراوانی پروتئین، فیبر و مواد مغذیست. وی همین طور خاطر نشان می‌دارد که مغزها سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی میباشند.

 

Arginine اسید آمینه‌ایست که به کاهش فشار خون کمک کند.
Resveratrol می توانید موجب کاهش التهاب گردد.
Phytosterol می‌‌تواند به کاهش کلسترول کمک کند.

 

Flavonoids التهاب را کاهش می‌ دهد و میتواند مانع از چسبیدن پلاکت‌ها به عروق خونی شود.

 

تاب میگوید که مغزها و بادام زمینی همین طور مملو از کلسیم، منیزیم و پتاسیم میباشند. هنگامی که از غذا هاي بسته بندی بهره گیری میکنیم به بررسی مواد مغذی، کالری، پروتئین و این قبیل اطلاعات درمورد‌ي انها می‌پردازیم. باید بدانیم که مغزها مواد مغذی فراوانی در خود نهفته دارند.

 

مغزها همین طور مزیت مهم دیگری نیز دارند: حس اشباع و سیری . پزشک تاب می‌ گوید: کدام غذاها حقیقتا از خاصیت اشباع کنندگی برخوردارند؟ مغزها در معده، سر و زبان شما این خاصیت ارزشمند را پدید می‌آورند.

 

برترین راهها برای گنجاندن مغزها در رژیم خوراکی

وقتی مغزها یا بادام زمینی را به رژیمتان اضافه می‌ کنید، به یاد داشته باشید کالری زیادی دارند. تاب دیکس می‌ گوید که شما باید از بادام زمینی یا سایر مغزها به‌عنوان جانشینی برای چربی‌ها در رژیمتان بهره گیری کنید. او توصیه میکند اگر مردم خوردن چربی‌هایي مثل مایونز و کره را دوست دارند، باید مغزها را جایگزین کره نمایند. برای مثال میتوانید یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را به‌جای یک قاشق کره بهره گیری کنید.

اضافه بر چربی‌ها، با خوردن مغزها پروتئین و فیبر به رژیم غذاییتان اضافه میشود. تاب دیکس می‌ گوید: فیبری که از مغزها دریافت می‌ کنید در ۳۲ گرم گوشت یا مرغ یافت نمیشود. ممکن هست اولویت شما مغزهای ارگانیک نسبت به مغزهای معمولی باشد، این موضوع یک ترجیح شخصی هست و تغییری در مشخصات تغذیه‌ای آن پدید نمی‌آورد.

 

۳۲ گرم مغز(حدود یک چهارم فنجان) اندازه یک وعده معمولی از مغزها و بادام زمینی هست. نامکونگ می‌ گوید: از مغزهایی که به آن ها شکر اضافه شده مثل مغزهای بو داده شده با عسل صرف نظر کنید، و به‌جای آن انواع خام و بوداده شده یا خشک را گزینش نمائید.

 

او توصیه می‌ کند مادامی که مطمئن شوید چه چیزی وعده خوراکی شما را تشکیل میدهد از اندازه گیری غافل نشوید. نامکونگ میگوید: در نهایت قادر خواهید بود به‌طور چشمی و بدون اندازه‌گیری، محاسبه کنید، یا دستتان تمام چیزی که نیاز دارید را برایتان محاسبه می کند، از این‌رو یک مشت کوچک یه وعده معمول برای خیلی از افراد هست. البته ممکن هست کمی گران باشد، اما او برای سهولت بسته‌ هاي تک نفره را توصیه می‌ کند.

 

حقایق تغذیه‌ای برای مغزها و مواد مغذی

انچه باید درمورد‌ي میزان چربی، پروتئین و فیبری که با خوردن ۳۲ گرم مغز به رژیمتان اضافه می‌ شود بدانیددر ادامه آورده شده هست.این اطلاعات تغذیه‌ای مربوط به مغزهای بوداده شده‌ي خشک می‌باشند، از بالاترین مقدار تا کمترین مقدار پروتئین فهرست شدند، این اطلاعات طبق اعلان USDA Nutrient Database Standard Reference می‌باشد

 

بادام‌زمینی: ۱۴ گرم چربی؛ ۷ گرم پروتئن؛ ۲ گرم فیبر
بادام درختی: ۱۵ گرم چربی؛ ۶ گرم پروتئن؛ ۳ گرم فیبر
پسته: ۱۳ گرم چربی؛ ۶ گرم پروتئن؛ ۳گرم فیبر
مخلوط مغزها: ۱۵ گرم چربی؛ ۵ گرم پروتئن؛ ۳ گرم فیبر
مغزهای برزیلی (خشک شده): ۱۹ گرم چربی؛ ۴ گرم پروتئن؛ ۲ گرم فیبر
گردو (خشک شده): ۱۸گرم چربی؛ ۴ گرم پروتئن؛ ۲ گرم فیبر
بادام هندی: ۱۳گرم چربی؛ ۴ گرم پروتئن؛ ۱گرم فیبر
دانه‌هاي کاج: ۱۹گرم چربی؛ ۴ گرم پروتئن؛ ۱ گرم فیبر
گردوی پی‌کان: ۲۱ گرم چربی؛ ۳ گرم پروتئن؛ ۳ گرم فیبر
فندق: ۲۲گرم چربی؛ ۲ گرم پروتئن؛ ۲ گرم فیبر

 

گردآوری: ایران استایل

دانلود آهنگ جدید آرشیو »
دانلود اندروید آرشیو »
دانلود نرم افزار آرشیو »
دانلود والپیپر آرشیو »

نظرات بسته است.