پنج شنبه ۱ تیر ۱۳۹۶
  • #
  • #
بدون دیدگاه | کد خبر: 161592 |
۲۹ / ۰۳ / ۱۳۹۶ | |

دستور تهیه پودینگ برنج با خرما

دستور تهیه پودینگ برنج با خرما پودینگ برنج با خرما یكی از خوراكی های مقوی و رایج در كشورهای عربی برای تناول در‌ماه مبارك رمضان است. در كشورهایی همچون مصر این خوراكی شیرین و لذیذ را بسیار می‌توان یافت، به‌ویژه بر سفره سحری. این خوراكی را در مناطق مختلف به شیوه‌های گوناگون و گاهی با […]

مجله اینترنتی ایران استایل

دستور تهیه پودینگ برنج با خرما

پودینگ برنج با خرما یكی از خوراكی های مقوی و رایج در كشورهای عربی برای تناول در‌ماه مبارك رمضان است. در كشورهایی همچون مصر این خوراكی شیرین و لذیذ را بسیار می‌توان یافت، به‌ویژه بر سفره سحری. این خوراكی را در مناطق مختلف به شیوه‌های گوناگون و گاهی با افزودن كرم نارگیل، عسل و سس تمرهندی نیز درست می كنند، ولی در اینجا نوع بسیار ساده آن  را كه همه مواد مورد نیاز آن در دسترس است، ارائه می كنیم.
مهمان همسایه
مواد لازم:
  • دو فنجان برنج پخته
  • ۱۵عدد خرمای پوست كنده و له شده
  • شكر و شیر به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج پخته و نرم را در یك مخلوط كن به میزان كم و تا جایی كه خیلی له و حالت پوره ای پیدا نكند، هم می زنیم. سپس آن‌را از مخلوط كن خارج می‌كنیم و در یك ماهیتابه با اندكی شیر ، شكر و خرمای له شده در‌هم‌می‌آمیزیم و روی آتش ملایم گاز به‌مدت حدود ۲۰دقیقه حرارت داده و هر از گاهی آن‌را هم می زنیم. خوراكی مقوی و شیرین و لذیذ آماده است و می‌توان آن‌را هم گرم و هم سرد نوش جان كرد. اگر به كرم نارگیل و سس تمرهندی دسترسی داشته باشید می‌توانید كمی از آنها را نیز همراه با كمی عسل به مخلوط در حال پختن بیفزایید و هم بزنید.
 گردآوري : iranstyle.ir
دانلود آهنگ جدید آرشیو »
دانلود اندروید آرشیو »
دانلود نرم افزار آرشیو »
دانلود والپیپر آرشیو »

نظرات بسته است.