پنج شنبه ۱ تیر ۱۳۹۶
  • #
  • #
بدون دیدگاه | کد خبر: 161596 |
۲۹ / ۰۳ / ۱۳۹۶ | |

دستور تهیه پلوی فیجی

دستور تهیه پلوی فیجی در دو هزار كیلومتری شمال شرقی كشور نیوزیلند جزیره ای كوچك و آرام در میان اقیانوس آرام قرار گرفته كه كشور فیجی نامیده می‌شود. البته اینجا یك جزیره نیست؛ بلكه مجمع الجزائری است تشكیل شده از بیش از ۳۳۰جزیره كوچك و بزرگ. فیجی پوشیده از جنگل با آب و هوایی گرم […]

مجله اینترنتی ایران استایل

دستور تهیه پلوی فیجی

در دو هزار كیلومتری شمال شرقی كشور نیوزیلند جزیره ای كوچك و آرام در میان اقیانوس آرام قرار گرفته كه كشور فیجی نامیده می‌شود. البته اینجا یك جزیره نیست؛ بلكه مجمع الجزائری است تشكیل شده از بیش از ۳۳۰جزیره كوچك و بزرگ. فیجی پوشیده از جنگل با آب و هوایی گرم و مرطوب است.
بخش مهمی از جمعیت این كشور را افرادی با اصل و نسب هندی تشكیل می‌دهند. حدود ۶درصد از جمعیت یك میلیونی اینجا را مسلمانان تشكیل می‌دهند.مسلمانان فیجی آداب‌ماه مبارك رمضان را نیز با شكوهی قابل توجه برگزار می ‌كنند.اینجا با وجود تنوع فرهنگی بالایی كه دارد، مكانی است كه پر از خوراكی های گوناگون با عطر و طعم خاص خودشان. بر سر سفره افطار برادران و خواهران‌مان در این نقطه دور مهمان می‌شویم و پلوی ویژه‌ای را می‌پزیم و نوش جان می كنیم. این پلو را با مرغ یا گوشت بره درست می كنند،. ما در اینجا با مرغ امتحان می كنیم.

مواد لازم برای تهیه برنج:

  • ۳قاشق غذاخوری روغن
  • ۱عدد پیاز خرد شده
  • ۳عدد غلاف هل سبز
  • ۱عدد چوب دارچین كوچك
  • ۳عدد میخك
  • ۳پیمانه برنج (شسته شده و آب گرفته)
  • ۶فنجان آب
  • یك چهارم فنجان گشنیز تازه خرد شده
مواد لازم برای تهیه مایه پلو:
  •  ۴قاشق غذاخوری روغن
  • ۱عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۵حبه سیر خرد شده
  • ۶برگ كاری (اگر در دسترس است)
  • ۱قاشق چای خوری دانه زیره
  • ۱قاشق چای خوری دانه خردل
  • نصف قاشق چای خوری دانه شنبلیله
  • ۲غلاف هل سبز
  • ۳عدد میخك
  • ۱عدد چوب دارچین كوچك
  • ۳قاشق چای خوری ادویه گرام ماسالا
  • مقداری فلفل سبز خرده شده (تندی این فلفل ها بنا بر ذائقه می‌تواند متغیر باشد)
  • ۱عدد مرغ خرد شده به ابعاد جوجه كبابی
  • نمك به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. روغن را در یك قابلمه بزرگ حرارت دهید. پیاز، سیر، برگ كاری، زیره، خردل، شنبلیله، هل، میخك و دارچین را به آن بیفزایید. مخلوط حاصل را به‌مدت ۵دقیقه حرارت دهید و هم بزنید، (درصورت نیاز می‌توانید كمی روغن اضافه كنید). ادویه گرام ماسالا و فلفل را بیفزایید و به‌مدت یك دقیقه دیگر مخلوط را حرارت دهید و هم بزنید.
۲. مرغ و نمك را به مخلوط بیفزایید،. حدود ۴فنجان آب بیفزایید و بگذارید تا به‌مدت حدود ۴۵دقیقه روی آتش ملایم بپزد.
۳. در یك قابلمه دیگر پیاز، هل، میخك و دارچین را در روغن تفت دهید. برنج را اضافه و حدود ۵دقیقه دیگر تفت دهید.
۴. كمی آب به قابلمه بیفزایید و حدود ۱۰دقیقه بگذارید تا برنج بپزد.
۵. سپس مایه حاوی مرغ را به برنج افزوده و حدود ۱۵دقیقه دیگر بگذارید كه روی آتش ملایم بپزد. در این زمان لازم است تا مایه را به خوبی با برنج  مخلوط كنید.
۶. در پایان كار گشنیز تازه را افزوده و در بشقاب بكشید و نوش جان كنید.
گردآوري : iranstyle.ir
دانلود آهنگ جدید آرشیو »
دانلود اندروید آرشیو »
دانلود نرم افزار آرشیو »
دانلود والپیپر آرشیو »

نظرات بسته است.