پنج شنبه ۱ تیر ۱۳۹۶
  • #
  • #
بدون دیدگاه | کد خبر: 161590 |
۲۹ / ۰۳ / ۱۳۹۶ | |

دستور تهیه نان الجزایری با سس فلفل

دستور تهیه نان الجزایری با سس فلفل این نان سنتی كه بیشتر در شهرهای كوهستانی شمال الجزایر رایج است همراه با سس ویژه فلفل بسیار مورد توجه مردم این نواحی قرار دارد و مناسب برای مصارف گوناگون به‌ویژه همراه با نیمرو است.   مواد لازم: ۲عدد فلفل دلمه ای قرمز ۴عدد گوجه فرنگی ۹۰۰گرم آرد […]

مجله اینترنتی ایران استایل

دستور تهیه نان الجزایری با سس فلفل

این نان سنتی كه بیشتر در شهرهای كوهستانی شمال الجزایر رایج است همراه با سس ویژه فلفل بسیار مورد توجه مردم این نواحی قرار دارد و مناسب برای مصارف گوناگون به‌ویژه همراه با نیمرو است.
 
مواد لازم:
  • ۲عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • ۴عدد گوجه فرنگی
  • ۹۰۰گرم آرد سمولینا
  • ۳فنجان آب
  • ۴قاشق غذاخوری روغن زیتون برای استفاده خام
  • ۶قاشق غذاخوری روغن زیتون برای سرخ كردن
  • ۴حبه سیر خرد شده
  • ۱عدد فلفل سبز خردشده
  • نمك به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. فر گاز را روشن كنید و بگذارید تا خوب داغ شود. سپس فلفل و گوجه فرنگی را روی یك كاغذ نسوز یا ورقه آلومینیوم قرار دهید و حدود ۸دقیقه در فر بگذارید. چندین بار فلفل و گوجه را برگردانده تا تمام بخش‌های آنها خوب كباب شوند. سیاه شدن پوست‌شان مهم نیست ؛ چه بسا این طوری آسان‌تر پوست كنده‌شوند. پس از ۸دقیقه آنها را از فر بیرون می‌آوریم و پوست، دانه و مغز فلفل و گوجه فرنگی را خارج می‌كنیم.
۲. در یك كاسه كوچك یك قاشق روغن زیتون را با آتش متوسط داغ كنید. فلفل سبز تند و سیر را به آن بیفزایید و تفت دهید.
۳. سپس فلفل سبز و سیر را خارج كنید و با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی مخلوط كنید. این مخلوط را با یك چاقو خرد كنید تا چیزی شبیه به یك سس حاصل آید.
۴. سمولینا را در یك كاسه با نمك و چهار قاشق روغن زیتون مخلوط كرده و روی آتش گاز قرار دهید و كم كم به آن آب بیفزایید. در همین زمان مخلوط مزبور را با دستان خود ورز دهید تا خمیری حاصل شود كه نه چسبناك و نه سفت باشد و در ضمن بتوان آن‌را با دست به بخش‌هایی تقسیم كرد. در این زمان آن‌را به شش بخش تقسیم و شش قطعه به شكل توپ ایجاد می كنیم.
۵. در یك ماهیتابه بزرگ برای هركدام از توپ های خمیر یك قاشق غذاخوری روغن بریزید تا داغ شود و سپس توپ را كه به صورت ورقه‌های گرد (نازك نباشد) در آورده‌اید، در آن به نوبت تفت دهید تا بر سطح خمیر لكه‌های قهوه ای پدیدار و ترد شوند. سپس آنها را از ماهیتابه خارج كنید و در یك پارچه یا كاغذ جاذب روغن به‌مدت كمی قرار دهید.
۶. نان آماده است و آن‌را در سسی كه از قبل آماده كرده‌اید بزنید و نوش جان كنید. اگر دوست داشتید روی سس را با چند پر سبزی ترجیحا جعفری و اندكی پیاز خرد شده بیارایید.
 گردآوري : iranstyle.ir
دانلود آهنگ جدید آرشیو »
دانلود اندروید آرشیو »
دانلود نرم افزار آرشیو »
دانلود والپیپر آرشیو »

نظرات بسته است.