پنج شنبه ۱ تیر ۱۳۹۶
  • #
  • #
بدون دیدگاه | کد خبر: 161598 |
۲۹ / ۰۳ / ۱۳۹۶ | |

دستور تهیه مُدَمّس باقلا

دستور تهیه مُدَمّس باقلا یكی از خوراكی های رایج به ویژه برای صبحانه و سحری در كشور مصر «فول مدمس» یا مدمس باقلا نام دارد. این خوراك خوشمزه و مقوی را در طول سال در خیابان های قاهره و سایر شهرهای این سرزمین باستانی می‌توانیدپیدا كنید و هنگام سحری نیز بر سر سفره كسانی كه […]

مجله اینترنتی ایران استایل

دستور تهیه مُدَمّس باقلا

یكی از خوراكی های رایج به ویژه برای صبحانه و سحری در كشور مصر «فول مدمس» یا مدمس باقلا نام دارد. این خوراك خوشمزه و مقوی را در طول سال در خیابان های قاهره و سایر شهرهای این سرزمین باستانی می‌توانیدپیدا كنید و هنگام سحری نیز بر سر سفره كسانی كه خود را برای انجام فریضه دینی روزه داری آماده می كنند به وفور می‌توان یافت.
 مواد لازم:
  • ۳حبه سیر
  • ۱قاشق چای‌خوری دانه زیره بوداده شده
  • ۲قوطی كنسرو باقلا
  • ۳قاشق غذاخوری ارده
  • ۲تا ۳قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • نمك به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. سیر، دانه‌های زیره و كمی نمك را در یك هاون می‌ریزیم و خرد می كنیم به‌طوری كه دانه‌ها ترك بردارند. پس از این مرحله، سس ویژه سیر آماده شده‌است.
۲. باقلا و ارده را در یك ظرف می‌ریزیم و سس سیر را با آن مخلوط می‌كنیم و آن‌را روی آتش متوسط حرارت می دهیم. در حال حرارت دادن مخلوط را به آرامی هم می‌زنیم تا چیزی شبیه به یك سوپ حاصل شود. این كار حدود ۵دقیقه به درازا می كشد.
۳. آب لیمو و نمك را به سوپ به‌دست‌آمده می‌افزاییم.
۴. حدود یك سوم باقلاها را له می كنیم تا مایه ای نیمه سفت ایجاد شود.
۵. خوراك لذیذ آماده است و چنانچه تمایل به خوراكی های تند دارید می‌توانید كمی پاپریكا به آن بیفزایید.
 گردآوري : iranstyle.ir
دانلود آهنگ جدید آرشیو »
دانلود اندروید آرشیو »
دانلود نرم افزار آرشیو »
دانلود والپیپر آرشیو »

نظرات بسته است.