پنج شنبه ۱ تیر ۱۳۹۶
  • #
  • #
بدون دیدگاه | کد خبر: 161600 |
۲۹ / ۰۳ / ۱۳۹۶ | |

دستور تهیه قلیه ماهی تركیه

دستور تهیه قلیه ماهی تركیه قلیه ماهی تركیه نوعی خوراكی با طعم ویژه مدیترانه ای‌است. در آماده‌سازی این خوراك از ماهی تیلاپیلا استفاده می‌كنیم، ولی باید توجه داشت كه بنا برسلیقه و ذائقه می‌توان از فیله هر نوع ماهی استفاده كرد. نكته ای كه باید به آن توجه كرد این است كه مدت زمان پخت […]

مجله اینترنتی ایران استایل

دستور تهیه قلیه ماهی تركیه

قلیه ماهی تركیه نوعی خوراكی با طعم ویژه مدیترانه ای‌است. در آماده‌سازی این خوراك از ماهی تیلاپیلا استفاده می‌كنیم، ولی باید توجه داشت كه بنا برسلیقه و ذائقه می‌توان از فیله هر نوع ماهی استفاده كرد. نكته ای كه باید به آن توجه كرد این است كه مدت زمان پخت ماهی هایی كه استفاده می كنیم، می‌تواند با مدت زمانی كه در اینجا آمده تا حدی متفاوت باشد. این امر بنا بر صلاحدید شخصی و با توجه به شرایط پخت مشخص می‌شود.پیشنهاد می‌كنیم پیش از سرو غذا با چنگال از پخته بودن كامل فیله ماهی اطمینان پیدا كنید.
 
مواد لازم:
  • ۳فنجان آب
  • یك‌ونیم فنجان كوز كوز خشك
  • ۲قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱عدد پیاز سفید كوچك
  • ۱عدد فلفل دلمه سبز كوچك
  • ۲حبه سیر خرد شده
  • ۱فنجان آرتیشوی كنسروی
  • ۲قاشق چای خوری كاپاریس كنسروی
  • ۱۲عدد زیتون
  • ۱قوطی كنسرو گوجه فرنگی خرد شده
  • ۱قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • ۲قاشق چای‌خوری سماق
  • یكی و نصفی فلفل قرمز خشك كوبیده شده
  • ۱قاشق چای‌خوری ریحان خشك
  • ۱قاشق چای‌خوری زیره
  • ۱قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه له شده
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ۴۵۰گرم فیله ماهی تیلاپیلا
طرز تهیه:
۱. پیش از دستور تهیه لازم به ذكر است كه به‌دلیل دسترس‌نبودن برخی از مواد مانند كنسرو گوجه فرنگی خرد شده و كوزكوز خشك، خودتان می‌توانید دست به‌كار بشوید. به جای كنسرو گوجه فرنگی می‌توانید چند عدد گوجه فرنگی را خرد كنید و سپس آن را كمی در فر بگذارید.
۲. در یك قابلمه متوسط ۳فنجان آب می‌ریزیم و آن‌را به جوش می آوریم. كوزكوز خشك را در آن می‌ریزیم و به‌مدت ۵دقیقه جوشانده و هم می‌زنیم و سپس كنار می‌گذاریم تا سرد شود.
۳. در یك ماهیتابه روغن را روی آتش متوسط حرارت دهید و پیاز و فلفل دلمه‌ای سبز را به‌مدت ۵دقیقه در آن تفت دهید. سیر را به آن بیفزایید و ۲دقیقه دیگر تفت دهید. آرتیشو و كاپاریس را به مخلوط بیفزایید و عمل تفت دادن را ادامه دهید. سپس گوجه فرنگی، آب لیمو و یك فنجان آب را بیفزایید و پس از یك تا دو دقیقه سماق، فلفل قرمز، ریحان، زیره، زنجبیل و فلفل سیاه را به مخلوط مورد نظر بیفزایید.
۴. مخلوط را به اندازه ای حرارت می دهیم تا به جوش آید و سپس ماهی را كه از قبل به اندازه‌های مناسب بریده ایم به آن اضافه می كنیم. از درجه حرارت می‌كاهیم و می گذاریم تا حدود یك ربع ماهی به خوبی پخته شود. این زمان را می‌توان كمی بیشتر درنظر گرفت. فقط باید ماهی را با یك چنگال امتحان كنیم تا از پخته بودن وسط آن اطمینان به‌دست آوریم.
گردآوري : iranstyle.ir
دانلود آهنگ جدید آرشیو »
دانلود اندروید آرشیو »
دانلود نرم افزار آرشیو »
دانلود والپیپر آرشیو »

نظرات بسته است.